Tervetuloa fysikaalinen hoitolaitos LuviFysion nettisivuille!

LuviFysio on syyskuussa 2010 perustettu fysioterapiayritys, joka palvelee aivan Luvian keskustassa. LuviFysio laajensi toimintaansa Eurajoelle helmikuussa 2013 nimellä JokiFysio. 2016 elokuussa avautui myös Poriin saman porukan ylläpitämä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin keskus, SataSyke.

LuviFysion toiminta on toistaiseksi painottunut tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoitoon ja meiltä saatkin monipuolista palvelua kaikissa niska-, selkä- sekä raajaongelmissa. Myös leikkausten jälkeinen kuntoutus, akupunktio sekä hieronta kuuluvat palvelutarjontaamme. LuviFysiosta on mahdollista saada myös kotikäyntejä ja veteraanikuntoutusta.

LuviFysion tavoitteena on tarjota monipuolista ja ammattitaitoista kuntoutusta asiakkaan yksilölliset tarpeet ja toiveet huomioiden. Palvelu on luotettavaa ja ystävällistä ja pyrimme aina toimimaan asiakkaan edun mukaisesti.

Olet ystävällisesti tervetullut kuntoutumaan ja rentoutumaan!

Lahjakortit suoraan verkkokaupastamme!

Osta hyvinvoinnin lahja itsellesi tai läheisellesi. Lahjakortit kattaviin hoitoihimme saat näppärästi suoraan verkkokaupastamme tai poikkeamalla paikan päällä.

Hierontalahjakortit käyvät kaikkiin toimipisteisiimme; LuviFysioon Luvialla, JokiFysioon Eurajoella sekä SataSykkeeseen Porissa.Tarjoukset!
Lue ajankohtaiset tarjoukset facebook -sivuiltamme!