PhysioTrainer

PhysioTrainer on Personal Trainer -koulutuksen suorittanut fysioterapeutti. Tavallisesta Personal Trainerista PhysioTrainer eroaa juuri pohjakoulutuksensa ansiosta: PhysioTraineriksi voi opiskella vain tutkinnon suorittanut fysioterapeutti. PhysioTrainerin ohjauksessa voit siis luottaa laatuun! Fysioterapeutin ammattitaidollaan hän pystyy huomioimaan mahdolliset vaivasi ja ongelmasi sekä näin ollen takaamaan turvallisen harjoittelun. Personal Trainer -koulutus tarjoaa fysioterapeutille entistä suuremman työkalupakin kuntoilusi suunnitteluun ja ohjaamiseen.

PhysioTrainerin ohjauksessa olet täten vahvan ammattilaisen asiantuntevissa käsissä.

PhysioTrainerin tarjoamat palvelupaketit räätälöidään juuri Sinun tarpeitasi vastaamaan ja ne voivat sisältää kaikkea harjoitteluohjelman laatimisesta ohjattuihin treeneihin ja ravitsemuksen suunnitteluun. Meiltä on saatavilla myös mentaalivalmennusta prosessisi tukemiseksi. Kuljemme matkaa kanssanne juuri niin pitkälle kuin haluatte.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!Henkilökohtainen kunto-ohjaus

Oli tavoitteenasi sitten tiputtaa ylimääräisiä kiloja, kiinteytyä, hallita jo saavutettua ihannepainoasi tai kohottaa kuntoasi ja opetella terveempiä elämäntapoja, olemme valmiita auttamaan Sinua urakassasi niin, että saavutat varmasti tuloksia.

Palvelumme sisältää mm.

  • Ravinto-ohjauksen, jolloin laadimme Sinulle yksilöllisen ruokavalion tarpeidesi ja tavotteidesi mukaisesti. Halutessasi olemme jatkuvasti tukenasi ruokavalion suhteen, jolloin voit olla meihin yhteydessä vaikka päivittäin esim. sähköpostitse. Tällöin Sinun ei tarvitse jäädä yksin kysymystesi kanssa.

  • Liikuntaohjeman, joka suunnitellaan juuri Sinun liikuntatottumustesi ja toiveidesi pohjalta. Huomioimme jokaisen erilaisen yksilön aina vasta-alkajasta kokeneempaankin liikkujaan; aloitamme aivan perusasioista tarpeen tullen tai pyrimme tarjoamaan uusia haasteita enemmän liikkuneille.

  • Henkilökohtaisen kunto-ohjauksen, jolloin viemme Sinut vaikka kädestä pitäen esim. kuntosalille, jumppatunnille tms. Opastamme kuntosalilaitteiden käytössä ja ohjaamme Sinulle halutessasi treenin - tietenkin suurella sydämellä ja tehokkaalla motivoinnilla!

Esimerkkejä hinnoista ja paketeista:

  • Ravinto-ohjelma, alkaen 85 e
  • Treeniohjelma / liikuntasuunnitelma toiveiden mukaisesti, alkaen 45 e
  • Ohjattu yksilötunti (mm. kuntosalilla tms.), alkaen 55 e

  • Yksilöllinen ravinto-ohjelma + treeniohjelma + 1 ohjattu tunti hintaan 169 e
  • Kahden kuukauden valmennuspaketti, sis. yksilöllinen ravinto-ohjelma + treeniohjelma + 4 ohjattua tuntia, hintaan 300 e

Ota rohkeasti yhteyttä, niin räätälöidään juuri Sinulle sopiva paketti!